NÄTTINÄ NETISSÄ

Elävästi erilainen

 

 

Logot ja tuotemerkit

 

Uniikki ja yksinkertaisen kaunis logo verkkokäyttöön ja pikkuprintteihin nopeasti ja edullisesti. Toimitus sähköpostitse png-, jpg-, ja pdf-formaateissa.

Verkkosivut

Haluatko uudet verkkosivut nopeasti ja helposti? Tai siirtää ja uudistaa vanhojen verkkosivustosi sisällön toiselle alustalle? Verkkosivujen toteutus kauttamme on toimiva ratkaisu esimerkiksi mikroyrityksille, bloggaajille ja yhdistyksille, jotka kaipaavat vähän persoonallisempaa ilmettä. Myös verkkokauppa ja ajanvarausjärjestelmä saatavana samaan pakettiin!

SOME

Näyttävä ilme kaikkialla sosiaalisessa mediassa nyt edullisesti ja helposti. Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, Google+, Linkedin tai muu sivusto. Viiden valitsemasi sivun kansikuvat yhtenäiseksi yhden hinnalla! Myös kuvitukset postauksiin.

Videot

Pienimuotoiset videotyöt, tekstitykset, YouTube-kanavan pystytys ja ylläpito jne. edullisesti oppilastyönä.

Digi-Shop

Logot, sosiaalisen median kuvitukset ja verkkosivut

Tehtyjä logoja

Palautetta

Internetin suosituin itsensäkehittämisblogaaja Steve Pavlina joskus pohti sivustonsa uudistamista. Kaikki hänen tekstit on tehty inspiraatiolla ja tunteella – mutta design-osastolle oli tarjolla vain speksi-insinöörejä jotka tekevät ohjeiden mukaan konemaisesti, ilman inspiraatiota. Steve ei kokenut oikeaksi uudistaa sivun ilmettä ilman syvempää taiteellisuutta – ja minullakin on joskus ollut samaa haastetta. Magiartin Anne on sellainen kumppani, joka pystyy saamaan kiinni inspiraatiosta ja luomaan jotain kauniimpaa kuin mitä osaisin suoraan sanella.

Olli Posti

ravintohifistelijä, bloggaaja ja luennoitsija, olliposti.fi

Suuret kiitokset Magiart DIGI verkkosivujeni muodostamiseta. Kauniit sivut olen saanut, joista en osannut kuin uneksia taannoin. Taiteelliseti tehdyt ja ylläpidetyt verkkosivut näin ovat hyvän suosion saaneet, joten ilman MagiartinDIGI:n taiteellista työtä sivuni olisivat jääneet vähälle huomiolle.

Markku Kuha

Biodynaaminen viljelijä, eräopas, markkukuha.fi

Magiart DIGI:n apu Facebook-sivun luomiseksi oli selkeä ja Cercle français de Pori – Ranska yhdistys sai tunnissa parissa jo selkeät sivut upeine logoineen. Nyt käytämme sivuja runsaasti. Kiitos avustasi Anne / Magiart DIGI ❤️

Arja Gustafsson

présidente du Cercle français de Pori - yhdistyksen puheenjohtaja , Cercle français de Pori

Kauniit ja persoonalliset verkkosivut

Yhden sivun verkkosivuista verkkokauppaan 

Palvelumme sisältää:

  • .fi domain
  • info@yritys.fi sähköpostiosoitteet
  • sivuston design ja toimittamasi kuva- ja tekstimateriaalin asennus sivuille
  • SoMe -linkitykset
  • kahden ensimmäisen vuoden ylläpitomaksu
  • jatkossa vuosimaksu 100 €
  • erikoistyöt (kuvitukset, animoinnit, kielenhuolto, sisällöntuotto jne.) tuntityönä
  • verkkosivujen hinnat alkaen 450 €
  • myös olemassaolevien sivujen viimeistely (kuvitukset, kielenhuolto jne)
  • ulkoasusta vastaa Magiart DIGI ja sivusto toteutetaan yhteistyössä Kostet Oy:n kanssa

Usein kysyttyä

Miten verkkosivujen toteutus käytännössä tapahtuu?

Tilattuasi paketin sovimme alkupalaverin etänä 1-3:n työpäivän kuluessa valitsemallasi tavalla – puhelin, s-posti tai Facebookin Messenger, Skype, WhatsApp). Käymme läpi toiveesi, sivuston tarkoituksen ja tavoitteet.  Palaverin jälkeen voit toimittaa sovitut sivuille tulevat tekstit, kuvat, videot ja / tai äänitiedostot sähköpostitse ja taiteilijamme aloittaa ulkoasun suunnittelun. Teknisestä toteutuksesta vastaa Kostet Oy. Tästä työ etenee sovitusti tavoitteiden mukaan.

Mitä kaikkea peruspakettiin kuuluu?

Peruspaketti sisältää:
✔ .fi päätteisen domainin rekisteröinti ja hallinta
✔ palvelintila ja sen ylläpito
✔responsiivinen design – sivusto toimii hyvin myös mobiili-laitteilla
✔ sivuston tekninen toteutus
✔ sähköpostit info@yritys.fi
✔ ylläpito ja päivitykset 24 kk
✔ tekninen tuki (täysin kotimainen palvelu)

Sopiiko tämä minulle?

Sivustomme on aina taiteilijan yksilöllisesti luoma. Jos pidät enemmän graafikon perinteisestä kädenjäljestä, palvelumme ei ole sinua varten. Sivusto toteutetaan taiteellisen vision pohjalta. Kerro siis toiveesi tarkasti heti alkupalaverissa. Myöhemmin tulevat toiveet saattavat vaatia taiteellisen työn aloittamisen alusta, jolloin laskutamme syntyvistä lisätöistä normaalin tuntiveloituksen mukaan.

Voiko sivustoa laajentaa myöhemmin?

Kyllä, sivustolle voi tehdä lisäyspäivityksiä. Esimerkiksi verkkokaupan, ajanvarausjärjestelmän tai tapahtumakalenterin voi tilata ja  lisätä milloin tahansa.

Paljonko sivuston kuvitus maksaa?

Jos sinulla ei ole sopivaa kuvamateriaalia valmiina, voimme toteuttaa sen tuntityönä. Edullisimmin kuvitus onnistuu ilmaisia kuvapankkeja ja pientä kuvankäsittelyä käyttäen. 

Haluatko näkyä kauniisti verkossa?

Ota yhteyttä

15 + 3 =

Pin It on Pinterest

Share This