Digitaalista Designia verkkosivuille & someen.

Pienet ja isot tilaustyöt
VerkkokauppaLue lisää

Verkkosivut uusiksi

LOGOT

Logot ja tuotemerkit

Uniikki ja yksinkertaisen kaunis logo verkkokäyttöön ja pikkuprintteihin nopeasti ja edullisesti.

Tehtyjä logoja

Verkkosivut uusiksi

Täyden palvelun verkkosivupaketit

 

Verkkosivut

Haluatko uudet verkkosivut nopeasti ja helposti? Tai siirtää ja uudistaa vanhojen verkkosivustosi sisällön toiselle alustalle? Verkkosivujen toteutus kauttamme on toimiva ratkaisu esimerkiksi mikroyrityksille, bloggaajille ja yhdistyksille, jotka kaipaavat vähän persoonallisempaa ilmettä. Myös verkkokauppa ja ajanvarausjärjestelmä saatavana samaan pakettiin.

Tehtyjä verkkosivustoja

Verkkosivut uusiksi

Some & VIDEOT

SOME

Näyttävä ilme kaikkialla sosiaalisessa mediassa edullisesti ja helposti. Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, Google+, Linkedin tai muu sivusto. Viiden valitsemasi sivun kansikuvat yhtenäiseksi yhden hinnalla! Myös kuvitukset postauksiin.

Videot

Pienimuotoiset videotyöt, tekstitykset, YouTube-kanavan pystytys ja ylläpito jne. edullisesti oppilastyönä.

Asiakkailtamme

Internetin suosituin itsensäkehittämisblogaaja Steve Pavlina joskus pohti sivustonsa uudistamista. Kaikki hänen tekstit on tehty inspiraatiolla ja tunteella – mutta design-osastolle oli tarjolla vain speksi-insinöörejä jotka tekevät ohjeiden mukaan konemaisesti, ilman inspiraatiota. Steve ei kokenut oikeaksi uudistaa sivun ilmettä ilman syvempää taiteellisuutta – ja minullakin on joskus ollut samaa haastetta. Magiartin Anne on sellainen kumppani, joka pystyy saamaan kiinni inspiraatiosta ja luomaan jotain kauniimpaa kuin mitä osaisin suoraan sanella.

Olli Posti

hyvinvointiravitsemuksen asiantuntija, Olli Posti

Suuret kiitokset Magiart DIGI verkkosivujeni muodostamiseta. Kauniit sivut olen saanut, joista en osannut kuin uneksia taannoin. Taiteelliseti tehdyt ja ylläpidetyt verkkosivut näin ovat hyvän suosion saaneet, joten ilman MagiartinDIGI:n taiteellista työtä sivuni olisivat jääneet vähälle huomiolle.

Markku Kuha

biodynaaminen viljelijä, eräopas, Biotila Kuha

Magiart DIGI:n apu Facebook-sivun luomiseksi oli selkeä ja Cercle français de Pori – Ranska yhdistys sai tunnissa parissa jo selkeät sivut upeine logoineen. Nyt käytämme sivuja runsaasti. Kiitos avustasi Anne / Magiart DIGI

Arja Gustafsson

présidente du Cercle français de Pori - yhdistyksen puheenjohtaja , Cercle français de Pori

Ota yhteyttä

4 + 11 =

Pin It on Pinterest

Share This